Tuesday, February 18, 2014

Choc Moist Cake with Cream Cheese


Choc Moist Cake with Cream Cheese




Choc Moist Cake with Choc Ganache


Choc Moist Cake with Choc Ganache








Thursday, February 13, 2014

Homemade Choc Nut Chips Cookies

Homemade Choc Nut Chips Cookies ni dalam botol plastik. Mengandungi 50 biji cookies..







Wednesday, February 12, 2014

Mini Pack Cookies

Mini Pack Cookies mengandungi 3 biji Homemade Choc Nut Chips Cookies, deco doili paper dan stiker terima kasih.










Cookies In Jar

Cookies In Jar sebanyak 60 botol untuk pihak lelaki di majlis perkahwinan Qurratul dan Aidhil.. Jar mengandungi 5 biji Homemade Choc Nut Chips Cookies, deco round sticker dan doili paper. 









My 2014 Project

Salam semua..finally berjaya jugak mencuri masa untuk meng ├║pdate' kan blog ni walaupun tak lama...biasalah, ada baby nak kena layan kehendak die dulu..anak2 dah tido barulah ada time sket untuk ber 'blogging'. Haaa..kali ni nak post pasal projek yang telah dirancang tahun lepas. Cookies!! Untuk permulaan ni Iza memperkenalkan Choc Nut Chips Cookies. Selama ini hanya menjual secara offline jer..melalui sedara mara dan kengkawan die, sekarang nak mencuba nasib dengan online lah pulak...hehehehe...manalah tau ada rezeki.. Buat masa ni Iza buat Cookies In Jar untuk dibuat doorgift..Mini Pack Cookies pun ade..dalam balang plastik biasa pun ada...okey, sekejap lagi Iza post gambar cookies tu yer...